Hitta bostad i Filipstad

Att bo i Filipstad är billigt. Det kan dock vara bra att vara ute i god tid om du vill hitta ett bra studentboende.

Förutom att hyra lägenhet eller rum, köper många av våra studenter en bostadsrätt. Eftersom priserna i Filipstad ligger på en ganska låg nivå blir månadskostnaden ofta lägre än att hyra en lägenhet. Här kan du hitta bostadsrätter för 20.000 kronor med en månadsavgift på 2.300 kronor, eller hyresrätter på 40 kvm för 2.500 kronor inklusive el och vatten.

Eftersom orten är liten är det nära till allt. Du kan utan problem promenera till träning, livsmedelsbutiker eller skolan. Med cykel tar du dig lätt till exempelvis motionsspår. Det enda som ligger utanför "stan" är golfbanan, ungefär 1 mil från centrum.

I jakt på en bostad i Filipstad är det värt att kontakta:

På Blocket finns ofta bostäder utannonserade.

Du kan även annonsera ut att du letar efter bostad i vår facebook-grupp.

Se också vår sida med information om tillfälligt introduktionsboende.