Studier som ger jobb

För dig som ska välja yrkesinriktning för framtiden öppnar Bergsskolan fantastiska möjligheter. Praktiskt taget alla som har en examen från Bergsskolan har fått bra jobb direkt efter examen.

Det finns många skäl att välja Bergsskolan för dina framtida studier. Med en examen från Bergsskolan är du hett eftertraktad på arbetsmarknaden, inte minst tack vare vårt nära samarbete med näringslivet.

Lyssna direkt på vad företrädare för ett antal ledande företag säger om framtidsutsikter och hur de ser på studerande från Bergsskolan

Berginriktade programmen - NCC, Skanska, Sveab, Åf och Tyréns

Metallinriktade programmen – Stålföretagen: Sandvik, Uddeholm, Scana Energy, Åkers

eller Verkstadsföretagen Seco Tools, Proton, Swep International, Sandvik och Uddeholm Strip.

Läs gärna intervjun med VD:n för SveMin, som är en branschförening för gruvor, mineral- och metallproducenter i Sverige.

Karta över Bergsskolan i världen